Thursday, October 9, 2008

Jalan-Jalan Cari Makan - Mai Kafe Herbal Kopitiam


Rasanya kalu setakat warga Perlis tentu maklum dengan kedai ini....sebab Perlis ni kecik sahaja......konsep kedai ini ala ala kopitiam.....santai sahaja.....menggunakan herba sebagai sebahagian rempah ratus dalam masakannya.....pintu masuk pun dah nampak pokok2 herba seperti pokok misai kucing dan macam2 lagi.....

Kedai ni berada tak jauh dari pekan kangar.....kiranya kalu jumpa Pasaraya Seri Utama on the way ke Beseri, belok jer kanan pada traffic light yang mula-mula jumpa.....dekat sahaja dengan Masjid Putra namanya kalu tak silap....

Kebanyakan makanan di sini berasaskan western food, nasi2 pun ada tapi tidak banyak.....cuma dua tiga jenis sahaja...susasana di sini santai sahaja.........hubby for sure cari nasi.......kita lak cam biasa mesti beef steak.....baby ngan kakak mmg cari mushroom soup......



Lassi mmg minuman peberet kita.....tapi nak buat sendiri mmg pemalas yang amat.....so bila ke kedai ni mmg cari lassi......

2 comments:

Anonymous said...

k.nina kt mane lagi tempat mkn yg best kt perlis ni..bgtau la=)

BABYBATRIESYIA said...

Hi.....nanti ada masa akak update....selalunya tak ambik gambar, tu yg x boh tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...