Tuesday, October 7, 2008

Hadiah Dari Boss....



Bukak jer pintu opis.....terlihat bungkusan ni di atas meja.......dalam hati terfikir sapa lak yg letak....agaknya ada orang tinggalkan souvenir dkt boss ler kot ni......


Then kita duduk, biarkan beg tersebut di atas meja.....bos ada dkt bilik sebelah, tengah berbual dengan sorang pelajar.......


Kita bukak komputer dan kemaskan meja, ingatkan lepas pelajar tu keluar baru kita bagi dkt boss barang tu.......tp agaknya boss dah baca apa yg ada dlm kepala kita......hehehe.........cepat-cepat jer dia.....



Boss : Nina......ada barang atas meja tu.....puan bagi kat nina

Kita : barang??? (buat-buat tak dengor...hehehe).....untuk nina ke?

Boss : a'aa.....puan bagi.....(puan tu orang rumah bos)

Kita : ooo......terima kasih......


Alamak.....tak tahu nak cakap apa.....dah selalu sangat dpt present dari bos.....org bagi kat dia pun, nanti dia pass kat kita gak.....tp ini mmg utk kita....uish......boleh buat koleksi.....rezeki....rezeki.....tima kasih boss......

2 comments:

diba said...

Salam...Beruntung kak Nina

Ni la kelebihan org tak kedekut ilmu.. Murah rezeki dan disayangi :) Thanks for sharing segala ilmu kak.. Saya banyak copy n print resipi2 yang akak share, mintak halal semua ye kak. Moga akak sekeluarga dirahmati n dilindungi olehNya :)

BABYBATRIESYIA said...

Silakan diba, apa yg ada kat sini mmg utk dikongsi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...