~Jalan-Jalan Cuti Sekolah Part 4~

Eh...eh...part 4 lak....hehe.....takpe...sikit je lagi....Part 5 satgi abis le.....tak leh boh bnyk2 sekali harung, komputer pun bengong satgi hehe.....

Ni makan2 kat Norlihan Seafood kat Medan Selera Ayer Keroh.....saya mmg berhajat nak gak makan Asam Pedas....bukan tak pernah try, tiap kali pi Melaka pun mmg makan jer Asam Pedas.....tp jalan2 kali ni masa cam pendek je....saya cakap kat en hubby saya nak gak makan Asam Pedas...sbb dah sampai tempat empunya makanan kan.....jadi, tu yang singgah sini....sbb siap tulis Asam Pedas Asli......tapi....not to my expectation le....cam kurenggg je.....apa pun, makan gak le sblm nak redah masuk Cowboy Town (yg tu next entry).......






ABC Cocktail



Sup Tulang


Kailan Ikan Masin


Daging Masak Merah


Sotong Goreng Tepung


Asam Pedas Ikan Pari & Ikan Kembung

Durian.....yup durian....ini masa on d way nak ke Cowboy Town @ A Famosa di Alor Gajah.....kebun situ kan bnyk....seronok betul tengok kebun durian....dah le buahnya berderet2 siap leh petik2 le pulak.....syoknya kan kalu ada kebun mcm kat situ......

Kali ni kami singgah makan.....rasanya sepanjang cuti2 ni hubby singgah 3 tempat pekena durian la la tu gak....melantak sungguh sampai sakit kepala.....saya jamah gak le 3-4 biji...eh..bukan biji.....3-4 ulas je.......tak leh bnyk2 sbb cuaca panas nanti berdenyut je kepala.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...