Monday, January 9, 2012

~Banding Lakeside Inn & Balik Kampung~

Yup....as citer dlm entri sebelum ni, hujung minggu baru ni saya balik kg....hendak menjenguk sorang saudara yang sakit.....tapi perjalanan kami kali ni buat bnyk pit stop sbb keletihan.....on d way tu singgah bermalam di Banding Lakeside Inn.....tinggi di puncak bukit di tepi Tasik Temenggor.....di seberang tasik boleh dilihat bumbung Belum Rainforest.....yg sekarang diselia oleh Emkay....dulu Banding Resort sebelum diubahsuai....tmpt saya ngan en hubby berbulan madu....ahaks......ops....

Apa pun, Banding Lakeside Inn tak kurang hebat....sangat cantik sbb boleh lihat tasik dr balkoni bilik hotel....semua kelengkapan cukup di hotel....tv, bath tub, iron, papan iron, hair dryer, wall plug pun bnyk, kemudahan minuman dan balkoni untuk menikmati keindahan tasik pun sangat menyenangkan.....cukup indah di sini.....kemudahan kolam renang yang cantik pun ada.....next time nak datang lagi bercuti lebih panjang ngan famili buat tracking hutan pulak....tentu seronok.....nasib baik je kali ni bukan musim cuti sekolah, jadi nak parking pun senang depan hotel je....kalu penuh, jenuh lak nak parking kat jalan berbukit di belakang hotel.....mcm tak larat je tengok.....hehe.....













Esok baru kami teruskan perjalanan.....harus rehat dahulu sebelum bertolak pulang ke kampung....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...