Monday, January 2, 2012

~My Cake Update~

Tadi update citer pasal umah yang serba serbi tak kena, ni saya update sikit dulu entry pasal kek/cupcake yang dah tertinggal lama nih.....baru update kat fb, ni boh kat sini lak.....nak reda2 sikit ketegangan di tahun baru nih....sori buat customer2 saya yang saya lambat update ya.....tak dak kesempatan seminggu dua nih.....



TQ Salmie



This one untuk makan2 masa dinner opis.....plain brownies.....



Yang ni order dari Nadiah.....mmg emergency nyer order......Nadiah sms dah kul 10 mlm....time tu dok kat luar....sampai umah dah kul 11 mlm.....malam tu gak le bakar kek, tidur sat pastu bangun bancuh buttercream, terus deco....Nadiah kata simple2 je tp nak boh angry bird, jadi lukis je mana yang sempat.....sbb Nadiah nak guna esoknya.....tak sempat nak pk2 extra deco.......harap2 le Nadiah suka......

TQ to all my dearie customers....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...