Tuesday, January 3, 2012

~Jalan-Jalan Cuti Sekolah Part 2~


Dah malam le......petang sblm tu dah rehat cukup2......nak kena kuar outing dulu cari2 makan.....kat sini stay kat family room......sbb tu je yang ada satu katil double, satu katil single.....


Dari hotel terus ke Bandaraya Melaka.....kereta banyak, nak parking pun susah.....terpaksa parking jauh sikit.....so kena le jalan kaki pun jauh gak.....


Singgah makan kat sini.....Nasi Lemak Antarabangsa Kampung Baru kat Dataran Pahlawan.....mahal uuu makan Nasi Lemak kat sini.....tp mmg sedap jadi tak leh komplen lebih2....nama pun antarabangsa....rega pun antarabangsa le.....kalu tengok2 variety lauk tu rasanya sama taraf je ngan nasi lemak kat Kangar yg mmg jadi peberet saya tu.....tp dah lapar, jadi redah makan aje.....






Lepas makan, hubby ajak naik beca....eeee.....ambik 2 beca sbb tak muat nak sumbat 5 orang kan.....mak aiii.....laju giler beca abang2 ni bawak......dia orang bawak pusing2 dan berhenti kat pit stop dia orang utk kami snap gambar......


Dah abis round2 snap gambar, baby pun dah letih....maka jadi le along dia tukang kendong le pulak.....





2 comments:

::Azura Rahman:: said...

wah ke Melaka ye.. best2x.. A'Famosa tu menakutkan pulak time malam.. huhuhu..

Babybatriesyia said...

hehe...so creepy ehhh......org ramai...x pe...antu pun takut nak kuar hehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...