Wednesday, August 24, 2011

~SALAM LEBARAN~



Ucapan Salam Aidilfitri dari kami sekeluarga.....semoga hari raya tahun ini memberikan keceriaan buat kita semua.....Amin....

2 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam nina

wahh.. pertama kali dpt tengok nina sekeluarga.. comel orgnya.. selamat hari raya juga buat nina sekeluarga yer.. raya ni balik kelantan atau raya mana?

Nina Babybatriesyia said...

salam

haha....tak comel pun....tu camera trick ngan touch up je lebih haha...baru je lepas kena kutuk ngan kawan....nampak gaya kena tukar header baru le sbb kata depa gambar terlebih muda dari yg tua sebenor kat luar hehe....baru nak tepek gambor dah kena kutuk huhu...sbb tu tak suka ambik gambor....gambar baru org kata gambar masa muda lak....nanti kita boh gambor touch up ala2 nenek2 le baru ok kot....

tahun ni raya kat kelantan....yeay....selamat hari raya to u too.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...