It turned out to be someone i know...


Tak sangka rupanya my regular customer ni turn out to be someone i used to know.....almost 12 tahun yang lepas, rupanya kita pernah attend dia nyer wedding....mmg ingat masa attend tu sbb masa tu kita pun baru jer kawin gak......her ex hubby was actually my hubby's friend......kalu sha tak tegur my hubby, mmg kita tak tahu sbb mmg dah tak dengar citer lepas wedding tu dan kita pun mmg pelupa...hehehe......sha pun skrg dah happilly remarried......with 3 kids too....

Cuppies ni sha order nak bunga royal icing.....mula2 ingat tak mau buat bunga....tp idea lak tak kuar jadi letak bunga gak ler......ini bunga yang kita tunjuk dlm entry yg dulu....cuppiesnya sebanyak 72 pcs....tp another extra 1 pcs sbb nak bagi fit kotak.....hehehe......

Notes : Tq sha sbb siap bawak souvenir dr Sarawak ari tu.....budak2 ni berebut nak gelang tu....heheeh.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...