Pink & White Theme



Cuppies ni Ellie nak hadiahkan untuk someone's wedding......i don't know who....Ellie nak kita buat just mcm kita pernah buat dulu.....cuppies ngan tema putih dan pink....

At first janji Ellie nak datang pick up kat rumah tp kita ada hal ler pulak, ada urusan kat luar.....jadi janji ngan Ellie kita akan pergi buat delivery......nak cari rumah tak tahu dkt mana, nasib baik Ellie suruh tunggu depan sekolah dkt rumahnya......janji kul 2.15....sekali kul 2 awal lak kita sampai.....hehe......ingatkan jauh rupanya dekat jer.....al maklum ler....belum abis lagi teroka tempat kat sini.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...