Blueberry Cheese Cake lagi.....


Blueberry Cheese Cake ni order dari almin dr UUM....mula2 almin nak ambik sempena besday anaknya april nanti tapi almin terpaksa tunda ke tarikh lain sbb time tu nanti almin kena ikut hubbynya pulak ke tempat lain......kemudian almin tepon kata nak cepatkan tarikh utk cheese cake ni sbb katanya terasa nak makan hehehe.....utk besday tu extend ke tarikh lain......mula2 almin sms tak terfikir lak itu nombor almin sbb dibahasakan diri almin sebagai 'Min'.....hehehe.....sori almin....tu pasal akak dok pk Min mana ler ni ya......hehehe......

Mana leh lupa ngan Min orang yang comel lote tu.....tp tang nama dah ter'confuse' lak jadinya.....

Sori ler gambarnya tu blur sbb silap setting pada kamera......patut ler gambor tak cantik jadinya......hehe.....bukan silap kamera, silap tuan punya diri yg tak pandai ambik gambor.....

My Customer's Testimonial:

Salam....
TQVM. Finally dapat rasa kek kak Nina. Sedaaaaaap.
tq
Alminnourliza

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...