Wednesday, March 11, 2009

Ben 10





Kek ni sebenarnya belum siap lagi.....lupa nak salin nama anak tuan punya kek.....hehehe....untuk Linda, keknya belum complete lagi ya....nanti namanya nina tuliskan.....kek ni supposed nyer linda nak hari Isnin lepas....tp kita tak baca email....jadi order Linda burn gitu jer.....pastu linda kata anaknya tetap nak gak....so kita prepare hari ni.....harap2 anaknya suka Ben 10 tu..... tp lupa ler Linda....tak tanya bentuk kek nak mcm mana sbb main sms jer......lupa nak refer email yg terlepas tu balik.... Hehehe......




Ini selepas dah letak nama.....

2 comments:

Mast said...

Salam. Since 'babybatriesyia' dok jauh kat utara sana. Ada x kenalan di KL/Putrajaya yang blh buat kek deco Ben 10 as good as yours. Bday anak saya dah dekat..end of March, dia & abg nya suka laa sgt2 Ben 10 ni. TQ.

BABYBATRIESYIA said...

Salam mast....maaf lambat lak reply....pasal kenalan di KL/Putrajaya.....hmmm tak sure lak sapa.....tapi nina pasti ramai cake decoraters especially belah sana......leh cuba cari kat forum2 cari.com misalnya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...