Monday, March 30, 2009

Elmo Yang Kekuningan.....

Hmm.....nak pk jap....ada ke elmo kaler kuning?? Hehehe pepandai jer boh kaler kuning.....ini bukan customer suruh, ini sendiri pepandai boh......rasa cam ceria jer kaler kuning ngan merah......selalu biru ngan merah jer....sekali lagi memandai.....hehehe....masa dok deco terlupa gimana rupa Elmo....so ingat2 lupa idung dia rupa lagu mana......ahaks....

Apa-apa pun tq K Ida untuk order ni.....K Ida pernah order dah dulu.....K ida ni baik hati betul.....nape kita cakap gitu....hehe....ada ler.....serba salah lak ngan K Ida.....apa pun terima kasih K Ida.....harap Elmo nya menepati kehendak.....K Ida order sekali ngan Cheese Tart, dulu pun seingat kita K Ida dah pernah tempah tart ngan kita...




1 comment:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

cedap je nampak cistat tu...elmo tu nampak ceria je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...