Monday, March 23, 2009

~Cuppies 4 Frens Birthday~




Cuppies ni tempahan dari Fikri from UUM.....waaa....baik punya kawan ni tempah cuppies utk celebrate besday rakan2nya.....siap suruh lukis karakter2 utk kawan2nya tu.....karakter tu kira karakter tibai jer....hehehe.....sbb tak ada gambar2 pun.....itu cuma 'bayangan' kepada nama2 rakan2nya ini....tapi bagusnya Fikri sbb siap bagi draf untuk kita susun cuppies.....senang kerja kita....hehehe......untuk karakter2 tu terpaksa belek2 buku anak dr buku Celik, G3 ngan Ana Muslim.....hehehe......time ni ler ada pekdahnya beli buku2 ni kat anak2.....

Ini 16 pcs solo cuppies in Large.....4.5 oz nyer.....kira molek ler utk lukis2 karakter ni...



Hazelnut Crunchy Bar ni tempahan dr CT di Politeknik.....CT pun pernah order dulu ngan kita.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...