BILIK JAHIT : Kenangan Bilik Jahit Lama

Dulu bilik menjahit sharing je ngan bilik tidur....memang kesempitan yang amat sangat le....kemudian berjaya membodek si kecil supaya sharing bilik ngan kakaknya dan bagi saya guna biliknya untuk ditukar menjadi bilik menjahit saya.  Penat jugak le memunggah barang2 dan kemudian nak kemaskan lagi.

Ini gambar kenangan semasa kerja2 menjahit masih lagi sharing di bilik tidur.  Nanti2 kita update gambar studio menjahit kita selepas dah kemas2 nanti.  Saja untuk kita berkongsi idea.  Mesin jahit pun sudah bertambah sampai dah tak cukup space le pulak hehe.....dah namanya tukang jahit, kegilaannya adalah mesin jahit dan kain2......susah nak buang lak tabiat.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...