Monday, October 12, 2015

BILIK JAHIT : Tempahan Telekung Jersey


Paksa juga diri menyiapkan telekung tempahan dari Selangor nih....sangat2 bz ngan tempahan kek n kadang2 keletihan, kalau nak tunggu mood susah le gak.  Lepas kemas2 sikit bilik menjahit, terus on je le menjahit.  Masih ada lagi yang tak selesai dijahit lagi, kena tunggu turn sbb saya mmg jahit bila saya free n mood ada je....leh gitu??? huhu.....

Telekung ni saiz M....saiz muka saiz saya lebih kurang.  Tak bape suka bila letak di patung sebab muka patung dagu pendek, tak nampak cantik bila letak di patung.  Tapi saya selesa pakai jadi saya harap customer pun ok aje....

Untuk kali ni tempahan telekung sahaja, bukan sepasang.  Untuk kain jersey cuma RM50 siap jahit tak masuk postage le...tempoh bertenang tempahan dalam 10-14 hari dengan deposit...sbb tu saya tak terima tempahan urgent, saya buat kerja part time sahaja bila saya lapang.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...