~2 Tier Fondant Cake~



2 tier fondant cake ni order satu lagi dari Jue sempena majlis sambut menantu aka untuk buat potong kek......kat dalam kek wajib le kek butter.....3 kg nyer kek.......design basically Jue bagi sample bunga daisy atau matahari....tp yg dulu ni guna bunga readymade, just yang kali ni bunga aku buat sendiri je....pagi2 aku dah antar ke rumah Jue.....dan ingatnya petang tu nak datang lain utk makan kenduri sbb dah dijemput Jue....

Punya le lawak hari tu....dek kerana sibuk, dan anak2 lak tetap bersekolah mcm biasa di kala anak2 lain bercuti sekolah, jadi lepas anak2 balik baru le terus ke umah Jue.....sampai2 je...eh...eh....tengok cam orang dah kemas2.....aiseh....malu le pulak nak masuk......siap sms Jue tanya majlis abis kul bape.....tp sbb Jue lambat balas, jadi hubby kata jom le patah balik......kahkahkah......dah dok depan umah dah padahal tu.....terus le balik umah.....sampai umah baru Jue balas kata majlis masih on lagi.....apa la aku nih.....sori ya Jue....tak dak rezeki nak makan kenduri umah Jue....




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...