Friday, February 11, 2011

~Black N Red Theme Cuppies~



Cuppies ni tempahan dari Jo untuk kawannya.....nak jadi citer, Jo mintak aku keep this delivery thing as a secret antara aku ngan dia....aku no problem, cakap ok je le.....hari delivery kepada kawannya, pagar umah berkunci....bagi salam tp cam tak dak orang dengar, so hubby kena picit2 hon dr luar umah hehe.....lama jugak aku terpaksa tunggu kat luar pagar.....nampak anak penerima jenguk dari tingkap.....entah mcm mana, kawan Jo teragak2 nak bukak pintu.....pintu pun bukak tak abis....tanya aku dari jauh je.....bila aku cakap nak deliver hadiah dari kawan dia, dia tanya pulak sapa kawan dia.....hehe....agaknya kawan Jo takut orang jahat nak antar barang.....pastu tanya pulak aku ni sapa.....nak tak nak, terpaksa le aku bagitau aku ni tukang buat cupcake nih....dan terpaksa le tembelang pecah bagitau sapa antar sbb sampai sudah kawan Jo tak step out dr umah.....tu pun bila aku cakap nama tuan yg antar still dia tercengang2 lagi....takut pulak aku silap antar hehehe.......last2 anak kawan Jo yg kuar ambik....

Hehe....sori ya Jo.....terpaksa pecah rahsia gak sbb kena soal bertalu2.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...