~Chocolate Cake~

Ish....lama betul tak update blog.....kesimpulannya aku malas sungguh nak tekan2 keyboard, cucuk2 wayar kat laptop.....sedar2 dah dekat 2 minggu aku tak update apa2 pun.....bila dapat je dok umah, rasa tak berminat nak jenguk2 laptop lak....sori pada customer yang lewat aku update citer2 kat blog (rasanya dia orang je le yang dok tunggu aku update gambor hehe).....lagipun tak update pun bukan ada apa2 pun.....

Apa pun, aku update dulu le kek2 tempahan customer sejak minggu lepas nih.....mula ngan yang nih dulu le....



Kek nih order dari Naimah.....untuk abahnya le kan.....dah terang2 tulis kat atas kek....hehe.....tq ya Naimah.....



Yang ini lak order dari opismate....emergency order....tq Fiza....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...