Sunday, February 6, 2011

~Tart lagi......~



Jangan le boring....asik pasal tart je 2-3 entry nih.....nak buat camne, dah tart yang asik customer dok order.....suppose pun ada lagi entry pasal tart....tapi atas satu kesilapan teknikal, aku ter'cancel' order sorang customer.....memandangkan aku mmg tak simpan no telefon customer, so aku tak tahu sapa yang cancel order......entah mcm mana yang cancel mmg tak masuk dlm kalendar aku lak....jadi aku buat andaian yg cancel adalah yg ada aku note dlm kalendar.....so next time, please ya boh nama bila sms.....tak pasal2 aku cancel order orang lain....huhu.....x pe le....nak buat camne....dah x dak rezeki......

Ok le....yang nih order dari Sabihah di Alor Setar.....2 kotak blueberry cheese tart L saiz.....tq ya Sabihah sbb order....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...