~Barbie Doll Cake~


Barbie doll cake nih lak tempahan dari Za dari Kota Sarang Semut....jauh Za datang pick up......masa Za tepon mujur le kek nya dah siap pagi2 tu....aku mati2 ingat Za nak pick up keesokannya.....kena lak Za masa tu dah sampai kat taman umah aku.....hehe....elok je serah kek kat Za....eh...eh....baru aku perasan aku belum sempat ambik gambar kek lagi......ngan muka tak malu mintak balik kek ngan Za sbb nak snap gambar......hehehe....sian Za kena tunggu aku snap gambar....tu pasal background pun atas kerusi kat ruang tamu umah je.....

Tinggi kek lebih kurang 1 kaki 1 in.....

TQ ya Za datang jauh2 untuk pick up.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...