Tuesday, February 21, 2017

Lagi tudung2 dari SweetBatriesyia...


Alhamdulillah...tudung tempahan customer untuk sesi ni dah selamat disampaikan kepada customer....tudung hitam ni versi tak pernah dijahit, cuma berpandukan tudung contoh yang customer minta ikut....sukar sedikit sbb tak pasti cara menjahitnya jadi main agak2 sahaja....apa pun alhamdulillah, respon dari customer sangat2 menggembirakan.....siap nak tempah lagi n bagi cadangan suruh buat jual katanya....



Yang inner ni pulak untuk customer kami yang kecik betul mukanya....hatta saya sendiri tak muat nak masuk, jadi saya sarung pada patung budak nih.....tp dah mmg sebelum ni dia dah pernah tempah, dah selesa jadi mintak nak jahit warna lain pulak.....ukuran tu dah mmg request yang diminta, jadi kita ikut sahaja...


Untuk rakan2 sekolah anak....entah mcm mana maklumat dlm pendrive, mesin tak boleh baca pulak....jadinya ada yang x dpt nak disiapkan....siapkan yang ni sahaja dulu....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...