Monday, February 6, 2017

CUSTOM MADE SYRIA SOFT AWNING + DAGU



Siapkan sample untuk tudung printed, soon plan nak buat ready stock satu saiz sahaja....maybe untuk kanak-kanak, maybe untuk dewasa.....soon pertengahan Mac bila mesin coverstitch industri sampai.....versi tudung ni siap berdagu, saiz pun satu je le nak buat either untuk kanak-kanak atau dewasa je, salah satu je le...masih duk pk nak open kat sapa.  Maybe kanak-kanak lebih meriah sikit.  Kita tengok je le mcm mana.  Kalu ada dewasa yang nak, leh custom made.....harga RM35 sepasang tak masuk postage, tapi saiz standard labuh hadapan 18 inci, belakang 27 inci, muka saiz 10.5 inci (memeri). 



Yang ni versi labuh depan 18 inci, kira saiz L le gitu.  Ukuran muka free size dewasa 10.5 inci,kira saiz sendiri....sangat2 selesa pakai.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...