Tuesday, June 28, 2011

~Blueberry Cheese Bar~



Blueberry Cheese Bar ni aku buat untuk opismate hubby.....version cheese cake dalam versi yang lebih lebar dan rendah di samping senang nak bagi2......this version tak guna resipi sama as cheese cake yang usual aku buat......aku dah siap potong2 untuk senang nak ambik slice per slice.....so jenis yang nak makan ramai versi ni lebih sesuai le so boleh bahagi2 seadil-adilnya....hehe....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...