~GooGoo Shopping~



Pestime singgah shopping kat GooGoo......suka betul tngk mcm2 beauty accessories dari Jepun, Korea n Taiwan ni.....mula2 ambik satu, pastu dua, dua jadi tiga, tiga jadi empat....last2 aku shopping giler2 lak.....12 items dpt pree satu item total dlm RM248 gitu....fuhhh.....asalnya nak beli blusher nyer brush je....kiki....pastu bila dah start berkenan mcm2 le pulak.....tonik rambut yang ala2 berangin, hand cream yang ala2 water drop, jumpa bekas bancuh masker yg cute miut tu....cleansing foam tu dpt free..sekali ngan body lotion + shower gel.....best le pulak....anak2 dara angkut sorang satu lip gloss RM19.90 per lip gloss.....tu yang tak mau masuk tu, dah masuk jadi benda lain lak....

Dpt le free membership.....next time shopping dpt le less 10%.....tp bila nak shopping lagi tak tahu le....shopping2 ni pun kes nak tunggu midnight nyer movie Nur Kasih.....baru berkesempatan nak pi tengok....tp aku pi ngan hidung sok sek sok sek...tak bape selesa lak....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...