Tuesday, June 28, 2011

~Raina : Purple White Theme~


Eh...eh....baru perasan dah lama gambar ni bertapa dlm hard drive.....asik lupa nak update.....sori ya Raina....kat fb ngan web dah ada....tp just gambar je tak letak sapa nama tuan punya......kat sini mana yang tertinggal nak update tu sori le ya....asik sibuk je.....kek tak de letak nama2 apa, kata Raina tak payah letak.....jadi ini le deco yang terhasil.....Raina mmg tak banyak kerenah, serah kat aku je nak deco camne.....


TQ Raina....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...