~Salwa : Blueberry Cheese Cake With Fresh Fruits~


Aku tak de mood sungguh nak update entry2 lately ni, mcm2 hal yang jadi.....mujur le mood nak deco kek masih tebal ada dlm diri dan alhamdullillah masih diberi idea dan kekuatan oleh Yang Maha Esa untuk melaksanakan misi2 tempahan pelanggan.....update arini actually order dari Salwa dari minggu lepas lagi.....tak sempat nak update.....untuk yang ni Salwa mintak aku prepare sekali kotak siap deco untuk buat hantaran.....oleh sebab temanya hitam putih, ini le deco yang terhasil.....keknya cheese cake ngan fresh fruit.....aku cari2 buah stoberi stoknya tidak dapat dikesan di mana-mana.....maka aku sambar anggur hitam, yellow kiwi ngan fresh lychee......aku harap Salwa suka....tima kasih ya Salwa......



p/s oh ya....sori pasal nama tu sbb silap tulis.....agaknya masa aku taip nama partner salwa dlm my ipod calendar, my ipod automatik detect nama lain dlm sistem dia dan tukar tanpa aku sedar.....selalu jadi camtu tp sempat aku tukar.....just kali ni aku tak terperasan le pulak....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...