~My Cake N Nora Elena~

Lately ni rasa malas sikit nak update kat sini entry2 kek.....rasanya leh je jenguk kat web atau fanpage fb aku kalu nak tengok entry kek sbb skrg ni sumer aku dah update kat sana je....kalu boh kat sini lagi, bertindan-tindan le gambar yang sama dok update.....just aku boh gambar kecik2 je le utk tunjuk apa yang aku dah update kat web ngan fanpage untuk sekali glance tengok ya......

For the time being, aku nak marathon Nora Elena dulu ya.....tinggal 3 episod lagi nak abis.....dah 4 hari aku dok marathon tak sampai2 garisan penamat pun lagi nih....sampai en hubby pun geleng2 kepala....hehe...dia tak tahu bini dia suka layan citer2 ginih.....baca2 buku romantik mmg aku tak minat tapi citer2 ginih kadang2 rasa happy je bila tengok....kan...kan....takat tengok citer je.....layan je le....













2 comments:

KSWSK said...

happy ending bt kita yg tgk pun tersenyum gembira

BATRIESYIA-HOMEMADE said...

betul tu....melayan perasaan tengok citer2 sweet camni hehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...