~Update On Drama Melayu~


Eh..eh...citer dah lama abis....tapi aku dah ketinggalan keretapi sebenarnya......saja je le nak bagitau aku dah selesai menonton sumer episod citer ni.....sbb tu aku marathon 4 hari untuk tengok kesemua 24 episod yang ada.....minat giler2 ke kat Aaron? ehh.....tak le....aku ni tak de minat in particular mana2 pelakon kat Malaysia nih.....tak perlu ensem2 utk bagi aku minat tengok....sapa yg pandai berlakon dan pandai bawa watak, maka itu le yang aku suka tengok.....hatta kalu Nasir Bilal Khan berlakon pun mcm citer Tanah Kubur tu pun, aku selalu tengok sbb suka tengok dia menghayati watak.....bagus le leh bagi pengajaran pada orang dan aku harap yang bawa watak pun belajar le mengambil iktibar dari watak2 yang mereka lakonkan....jangan takat hafal skrip je kan.....



Tapi kuat betul ya penangan citer Nora Elena nih.....mana2 je asik orang citer pasal tu.....mmg mula2 aku tak ambik pot pun dan mmg aku langsung tak tengok dr mula citer tu start sampai le abis.....dah abis tutup tirai sumer baru aku nak pi selak.....ok le...best le citer dia sbb very detail, tak lompat2 merata2....

Lepas ni aku sambung tengok ulangan Stanza Cinta pulak.....memandangkan Astro kata nak up lagi yuran pakej2 yang ada, maka molek sangat le lepas ni boikot Astro dan beralih pada chanel2 free je....boleh?? hehe....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...