~Tom N Jerry~


Tiba-tiba saya super excited dalam semalam mengadap 2 biji kek kena lukis2...lama betul rasanya saya tak praktis melukis atas kek.....dan bila dapat peluang, untuk sebiji kek saya spent dalam 2 jam untuk siapkan kerja melukis.....tak masuk le bab2 icing kan kek.....untuk satu lagi kek saya spent dkt 3 jam nak siapkan.....yang tu nanti le saya update.....kek ni kecik je tempahan dari opismate....besday anak my opismate nih.....tak boh umur bape sbb tak ingat lak umur si Amzar nih.....hehe....TQ K Idah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...