~Order From Arnifahayu~



TQ Ayu sbb still loyal ngan akak.....Ayu ni regular customer saya gak....dah selamat kahwin dah Ayu pun....kali ni temanya purple ngan gold....Ayu nak gak miniature mcm masa tunang dulu....cuma kali ni saya buat comel2 je sbb nak bagi couple tu dok supaya lepas kotak clear yang saya prepare untuk Ayu....

Yang bawah ni 2 bekas Strawberry Chocolate request dari Ayu....tak dapat nak swirl2 ngan coklat putih sbb cari tak jumpa hehehe.....setengah barang masih dok umah lama dan tak tahu dah terselit celah mana pulak....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...