Thursday, March 15, 2012

~Order From Izwan~



Tempahan dari Izwan....soon captain to be or dah tamat latihan kat TUDM tu ya? Saya pun tak sure.....yang saya tahu tema cuppiesnya memang bertemakan ala2 kapal terbang pilatus dan si pilotnya sekali.....yang paling bercinta nak buat adalah pilatus cinonet tu....kena buat kecik sbb nak letak atas cupcake, jadi rasa cam susah pulak nak buat....yang lain simple sahaja sbb ni hantaran dari pihak lelaki nak bagi kat pihak pompuan, jadi tak sesuai lak nak letak fancy2 gitu....

Yang lelaki in flying suit TUDM.....oleh sbb baru nak bertunang kan jadi yang pompuan pakai baju gaun biasa je le ya....tak leh le nak pakai baju pengantin lagi...temanya putih dan merah....

Saya tak jumpa le ngan pasangan yang nak bertunang ni sbb cupcake ni saya antar ke wedding planner dia orang untuk dihias....camne rupa lepas dihias tu saya tak sure le.....anyway, dapat message tru email dr Izwan...lega saya rasa....

Via Email : "TQ AKAK FOR THE CUPCAKES. IT WAS WONDERFUL. TQVM"

Ooo...sama2 Izwan....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...