~World's Greatest Hubby N Dad~



Cuppies bajet n simple ni request dr opismate berlainan sektor.....Thanks ya Pn Mahani....

Customer ni hanya sebahagian yg tahu biz aku kat sini le.....tak ramai yg tahu walaupun dah lama aku di sini......tu pun yang berjalan dari mulut ke mulut je.....betapa aku ni menjauhi promosi di tempat sendiri ahaks.........well.....aku kat sini lebih reserved le sikit.....tak bape suka orang kenal....very weird aku ni....nak buat biz tapi tak mau dikenali.....hehe....ini cara aku sbb aku ada prinsip, di opis aku tak mau orang bising2 siapa aku atau apa yang aku buat slps masa opis.......nak citer pasal apa yang aku buat pun mmg aku tak bape suka sangat....sahih2 le aku mengelak dan tak mau mengaku.....sbb tu calling2 pasal nak order masa opis ada masa aku tak bape nak layan.....sori ya....kalu time betul dan nasib baik, aku angkat le....sebolehnya please le sms kat aku atau email......yg tu aku boleh terima.....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...