Tuesday, January 19, 2010

~From Along To Abas~



Hanya 6 biji cuppies.....special request dr anak teruna di rumah untuk meraikan besday sahabat baiknya, Abas......cuppies tu kira untuk geng sahabat baik along di sekolah untuk celebrate besday Abas nanti.....Abas ni best student kat sekolah.....kira orang harapan le nanti untuk UPSR.....harap2 along dapat le tempias rajian Abas ni nanti....hehe.....

Kata along, buat swirl tu je.....sbb kawan2 dia suka makan krim tu.....aku lak tambah buah stoberi yang kebetulan ada dlm stok....eh...rasa tak cukup lak....aku tambah lagi cherry tip tu lak ngan walnut, tabur sikit ngan manik2 halus warna warni tu bagi lebih meriah......ala....budak2 nak makan apa salahnya....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...