~Cuppies with Ultraman~



Berputar2 jugak nak cari rumah, dkt setengah jam pusing tak jumpa2 no rumah.....taman yang satu ni mmg paling besar kat alor setar.....ntah mcm mana alamat yang diberi tak diletak apa lorongnya.....adus....mmg susah nak cari......yang betulnya alamat rumah tu mmg kena ada no lorongnya.....


Elok dapat cari no rumah, tak tahu pulak sapa penerimanya.....cuma tahu nama pengirim sahaja.....mati2 aku ingatkan si penerima ni budak kecik....ye le....sbb cuppies nak ultraman.....sekali yang tukang ambik kek cakap dia le tuan punya nama.....aiseh.....salah sangka lak.....hehe.....

Aku lukis simple sahaja.....wording dari royal icing, cuma aku line ngan buttercream.....

Sorry le lambat update.....hari ni baru line tenet ok sikit.....tu pun x pe le awal pagi.....buatnya petang2 sikit, line dah ko le pulak....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...