Monday, January 11, 2010

~Happy Birthday My Pharmacist~




Ini pun ngan tema pink and purple, cuma ada addition putih.....so jadi le tiga kaler, pink, purple and white......aku suka lak kombinasi tiga warna ni, apa lagi bila basenya cuma putih......order dr Akhyar untuk orang tersayang di Bahagian Farmasi, Hospital Kangar......mula2 nak delivery ke rumah penerima tp dpt sms dr Akhyar untuk tukar delivery ke sana.....



Terima kasih Akhyar for the order.....

4 comments:

MamaFaMi said...

Simple and sweet je

-shuhada natasha- said...

salam...
boleh tmpah x utk bday...
design mcm ni jgk.. pink, purple putih..
sekotak brape rggit???

BabyBatriesyia aka NINA said...

MamaFaMi

Simple je mama....biasa le....itu je le yg boleh buat pun....

BabyBatriesyia aka NINA said...

-shuhada natasha-

Please email akak ya shuhada utk price dia di batriesy@batriesyiahomemade.com

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...