~Koleksi CT 1~

Pejam mata sebelah kalu nak tengok....hehe.....malu lak ntah apa2 rupa deco kali ni....


Cuppies ni order dari ct......nape lak aku cakap koleksi ct 1? hehe....sbb ni salah satu darinya.....ada lagi barisan2 yang nak muncul lepas ni.....cuma aku sedikit sibuk ngan mcm2 hal, tak sempat lak nak jenguk2 blog....sian blog aku.....minggu ni tak dak masa nak sapu2.....

Ct ni customer aku yang sangat baik hati.....peramah lak tu.....aku lak sebetulnya sangat2 berharap dapat memenuhi kehendak ct.....ye le.....ntah apa2 rupa thomas yang aku lukis....hehe.....sampai tak ingat mana satu yang betul warna dia......

Dah load sini baru aku perasan....rupanya ada satu ketapi tu tak dak mata.....aiseh!! hahaha.......camne leh tercabut.....rasanya sumer mata2 tu aku dah boh.....kahkahkah....

Koleksi lain nanti aku update slow2 le ekk......malas le pulak.....minggu ni mmg minggu yang sangat sibuk buat aku.....kat opis, kat umah......baking lagi......waaaa.......rasa nak tidur tepi pantai je ni.......erk.....

Maafkan le kalu rupanya ntah apa2.......hehe



Apa pun, thanks ya CT......seronok dpt berurusan ngan ct.....mula2 ct order 50 kot...pastu ct up jadi 70, pastu ct up lagi jadi 100 pcs......aku tak dak hal.....seronok sebenarnya nak membuat walaupun aku sebenarnya cuba mencabar diri sendiri yang tak bape nak pandai pun.....

Komen CT......hehe....mcm yg aku cakap kat hubby, kalu CT puas hati tentu CT sms kejap lagi....berdebar2 gak aku....mcm le baru smlm aku belajar deco kek......hehe..tik...tik....sms masuk lepas 15 minit aku deliver cuppies kat CT.....

"Awww, cute giler cuppies nh nina. So sweet. Thnk u so much nina. Tq tq"

I like it!!!!......Tq CT......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...