~Koleksi CT 2~

Sementara ada masa aku update le dulu koleksi CT yang ke dua ni.....


Koleksi CT yang ke 2 ngan logo Malaysia Airlines lak.....CT tak suka fondant, dia lebih suka buttercream sebenarnya sbb CT dah biasa order ngan aku dulu, jadi sumer terpaksa aku lukis free hand je.....tu pasal ada yg senget2 ala2 nak terbalik pun ada.....hahaha.....kan senang mcm setengah bakers main tepek2 icing sheet je.....tapi tak mencabar le pulak kan.....pepandai je aku.....cuppies tu aku dah susun elok2 sebenarnya, tapi bila asik kuar masuk peti ais.....pakat lari2 le pulak.....



Sekali lagi, thanks CT.....

2 comments:

Anonymous said...

ninaaaaaaaa.. tak smpat nk sms pnjang hr tu coz kalut sgt. nina, seriously mmg SUPERB sgt cupppies nih.. two thumbs up nina.. smua guest teruja sguh..the taste?? tak payah nk cakap dah.. mmg
YUMMY-LICIOUS thanks nina.. you are the best... -CT-

BabyBatriesyia aka NINA said...

Thank u ct....u are the best too.....next time order lagi ehhh....hehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...