Tuesday, January 5, 2010

~Kek Coklat Dari Eli~




Kek coklat ini Eli order untuk seseorang.....tapi tak sempat nak jumpa Eli sbb x dpt datang pick up......aku lak nak kena keluar menyelesaikan beberapa urusan di luar....jadi aku deliver ke rumah Emi, kawan Eli yang juga regular customer aku......Eli cuma nak wording tu sahaja di atas kek.....next time mmg kena remind, fondant x leh letak atas kek coklat atau something yg lembap mcm puding.....ini pun satu kes lagi bila pakai fondant, kek coklat tu lama2 kat luar dia lembap, terus hilang tulisan Love Always Eli yang aku buat....sbb tu aku draw lain tulisan tu ngan pewarna makanan......aku takut lak tulisan tu spread.....harap2 tak rosak le tulisan tu....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...