Tuesday, December 29, 2009

~Happy Birthday Aliff~




Cuppies order dari nadiah untuk seseorang yang istimewa di Kg Telok Malek, Jitra.....hendak dijadikan citer, tersesat le pulak.....waaa.....jenuh gak aku mencari rumah.....sib baik en hubby aku biasa ngan kawasan situ....tu pun sesat gak le.....3-4 kali terpaksa telefon yang tuan punya badan yg bakal menerima kek kat mana le umah.....sbb kalu tak dak alamat no rumah, mmg tak dpt ler nak cari umahnya.....terpaksa mintak tuan penerima tunggu kat tepi jalan....soh dia lambai2 kalu nampak keta aku....hehe.....taktik terpaksa.....x jadi nak buat surprise sbb dah tak tahu mana nak cari....sib baik masa aku melintas ikut simpang yg salah, terpandang lak si penerima baru nak naik motor ngan adiknya kot dkt simpang yang satu lagi, sempat dia lambai2......kalu tak, terlajak lagi le.....

Kalu terperasan le, 2-3 entry kali ni ngan warna yg lebih kurang sama je.....sbb sample yang diberi oleh customer kebetulan dr koleksi aku yang sama pulak tu.....citarasa mereka sama rupanya....cuma aku ubah sikit2 aturannya supaya tak sepesen sangat....



Thanks ya Nadiah....harap2 si dia gembira menerimanya.....malu2 lak dia dpt cupcake tu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...