Monday, December 21, 2009

~Cheese Cake With Kiwi Topping~

3 hari dapat merehatkan diri di rumah.....aaa....rasa sangat menyeronokkan.....once hari isnin dah masuk, alahai.....rasa beratnya nak angkat kaki masuk pejabat......lebih seronok di rumah, mengemas2 rumah mana yang patut....buang2 apa yang tak perlu digunakan lagi.......simpan2 mana yang kena simpan.....masa tu le proses mcm2 berjalan.....walaupun penat, tapi tak ada tekanan......walaupun tak cantik mcm rumah orang lain, yg penting dpt buat untuk rumah sendiri rasa lebih menggembirakan.....

Cuma satu tempahan nak kena siapkan.....cheese cake ni.....simple aje.......kebetulan lak masa yg sama zura pun buat cheese cake gak.....waaa....excited akak zura dapat buat cheese cake yang cantik tu......berbaloi kita berbalas sms kan....hehe.....


1 comment:

Azura Rahman said...

ala kak.. jauh langit dgn bumi ciskek akk dgn zura.. uhuhu.. zura nyer x smooth tepi2 dia.. x reti nk kuarkan dari loyang...

but rasanyer mmg ngeeeeetop... best!!!

TQ kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...