Monday, December 28, 2009

~GoLd & White Theme~



Cuppies ni order dr Zariza untuk majlis pertunangannya......kek butter berperisa oren as requested......saiz L 16 pcs.....atas cuppies tu za mintak letakkan logo Yahoo Messenger sebagai tanda di situ mulanya perkenalan beliau dengan buah hati yang akan menjadi tunangnya....mula2 ingat nak potong fondant je....tp itu leh letak bentuk Y je......pastu dok pk nanti tak jadi le rupa YM tu......so aku decide untuk lukis je guna pen khas utk fondant ni.....harap2 menepati citarasa....




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...