Tuesday, December 29, 2009

~Choc Moist Cuppies With Strawberries~


*Buah stoberi dtg jauh dr Pulau Pinang....hehe.....

Sian lak Zila nak tengok rupa cuppiesnya.....agak sibuk sikit sekarang ni kat opis, kena pulak tenet sangat slow....kat umah tak sempat nak ngadap laptop.....tapi tengahari tadi sempat balik umah ambik kamera nak upload gambar yg ada.....so dpt ler update cuppies yang zila nak tengok tu......zila pilih sample dr koleksi cuppies yang pernah aku buat....



Zila dari minggu lepas lagi nak order cuppies....tp sbb zila nak stoberi, maka aku mintak tangguh slps aku balik outstation dulu sbb pernah survey kat Tesco buah strawberry tu tak ada....takut kena time2 nak menjengah, buahnya takde....kesian lak.....sib baik zila kata ok, dia boleh tunggu......so, dah dpt buah baru aku buatkan cuppiesnya.....so sapa2 yg nak order buah stoberi, make sure order 2 minggu awal le ya.....hehe....senang aku nak check up kat kedai......just in case stoknya tak dpt nak dicari...sib baik dpt jumpa strawberry tu tapi mahal le sikit sbb bukan dr cameron, ni buah dr New Zealand....

Thanks ya zila.....kata zila "nazri cakap cantik sgt, pastu sedap, dia lupa nak snap pic, len kali nak order lagikkk, untuk diri sendiri lak"....cuppies tu pun dah abis dimakan katanya.....

Tima kasih.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...