Jalan-Jalan Cari Makan - Restoran Bendang di Kelubi, Jitra



Pintu Masuk ke Restoran Bendang D'Kelubi

Restoran ni terletak di Kelubi, Jitra.....mmg dlm kawasan kampung....tempat ni port my hubby masa dia dok sibuk ngan pemilihan pemuda ari tu......pestime hubby bawak ke sini......tak sangka ada lak restoran besar2 kat dlm kawasan kampung......

Cantik kedainya.....luas...makanannya not bad......gambar2 ni kita snap ngan kamera handphone jer so agar blur.....gambar makanan lak tak bape nak jelas.....so ini jer yg nampak elok di mata....makanan dia korang kena pi try sendiri...... hehehe

Di sini mmg port2 VIP bila ada event2 atau ada mesyuarat....




RESTORAN BENDANG D'KELUBI
Sajian enak di tepi sawah

Kedai tutup setiap Hari Jumaat
Waktu Operasi : 11 pagi hingga 11 malam
(tapi my hubby cakap selalunya petang baru bukak....so x sure ler sbb kita orang pergi dah petang)
019-4172227 (Hj Abdul Rahman)
019-4710238 (Pn Latifah)

Ini lak sungai kecik.....masa banjir besar aritu tuan kedai cakap air naik sampai paras paha kot....dia yg cakap....kita tak tahu.....hehe


Dkt belakang yg nampak kereta tu adalah dapur.....lorong kanan tu menuju ke Dewan VIP......

Ini lak surau.....cantik......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...