~Pink & Yellow Theme Cuppies~





Order dr azie di poli.....azie suruh ikut contoh dlm blog kita sebijik cam tu....cuma kaler rama2 kita boh kaler nak kuning2 sikit nak bagi highlight tema yellow and pink tu.....terduga betul nak buat bunga ros sbb cuaca yang terlampau panas.....kalu tak dak kipas, menitik2 rasanya peluh...tu kira dah malam.....tengah malam....kalu siang hari, maunya krim tu lembik terus.....sampaikan buttercream pun ikut melentuk jer dek kepanasan yang ada......jadi hendak membentuk mmg susah dan memakan masa....

** eh...eh....kebetulan lak sama kaler ngan entry sblm ni.....tp both cake utk orang yang berbeza....hehe......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...