~Black Forest Cake~



Kek black forest ni order dari Sue from Pahang.....untuk abahnya di Jitra......berkali2 sue bagitau suruh buat kek cantik2......::-SS hehe.....entah ler sue......cantik pada pandangan sue tu mcm mana agaknya ya......lagipun kek black forest gitu jer le trademark dia......ada coklat, ada blueberry, ada ceri tangkai, guna fresh cream.....itu ler yg pernah kita belajar dulu.....hehe.....tp risau pulak takut tak menepati citarasa maka kita ubah ler cara persembahan kek kali ini.....harap2 sangat nampak cantik pada pandangan sue.....

Mula2 ingat nak deco lewat sikit tapi tunggu2 keputusan pilihanraya kat Bukit Selambau ada lagi 20 peti undi belum masuk, kita pun terus terjah dapur dulu ler untuk siapkan kek ni......hehe.....hal2 semasa mana leh tinggal woo.....apa lagi bab2 politik.....kita ngan hubby mesti up-to-date bab2 politik semasa pasal kita orang mmg suka berdebat bab politik ni......hehe...biasa ler, jadi pemerhati jer......

Actually kek tu belum siap lagi....nama tu belum letak lagi......belum pk nak guna cut out fondant atau nak paip gitu jer......petang sblm deliver nanti ler kita pk lain.....


3 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

cantik...cantik...sukenyer...mesti penerimanye suke...

BABYBATRIESYIA said...

thanks aishah.....aishah ni mmg setia berkunjung ke rumah akak..........thanks ekk aishah...

BABYBATRIESYIA said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...