Monday, April 27, 2009

~Rehat2 di Tanah Tinggi Cameron Part I~

Waa seronoknya dpt pergi bercuti ke Tanah Tinggi Cameron.....w/pun dah beberapa kali pergi tp rasa tak puas nak pergi lagi........dpt hirup udara nyaman tu rasa mcm lega jer segala yang berat di kepala.....tidur pun nyenyak ajer......baby dah siap cakap "syokkk.......nak pergi satu kali lagi....." hehehe

Tapi yang paling seronok sbb dapat ambik gambar yang menarik.....yeehaaa.....dah pandai guna setting manual dan dah reti nak main ngan flash atau tidak......alamak......nampak sangat tak reti nak guna kamera dslr.....hahaha.....peduli ler....yang penting gambar2 memuaskan hati.......semua gambar2 ni kita tak edit....original snap nyer.....wow....the colour is so amazingly captured.....hehehe....tp still kena practise more ler kalu part ambik gambar dlm rumah ni....tak bape reti lagi nak adjust......





Along yang snapkan.....







Pokok yang makan serangga.....apa ke nama ntah ler.....



Buah Cinta.....alamakkkk....masamnya......maybe sbb pestime makan jadi sumer pakat rasa pelik....tp bila dah 2-3 kali kunyah rasa boleh tahan gak.....tp hubby siap campak ngan sekali ngap......hehehe....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...