Monday, April 6, 2009

It's A Number 1 cake.....



Kek dengan angka 1 ni request dr Zura.....on behalf of someone rasanya.....kata Zura kek tu milik anak Nazmizan......pelumba pecut M'sia tak lama dulu, both Nazmizan ngan wifenya tu colleague ngan Zura......besday anaknya berusia 1 tahun.....sori masa Zura dtg pick up kek tu akak tengah sakit poyot.....hehehe......jadi terpaksa ler along jadi tukang bagi kek......

Kek tu kek chocolate.....kira prepare 2 biji menjadikan berat sekitar 3 kg selepas deco. Panjang kek dlm 10 in x 14 in lebih kurang.....lupa lak nak ukur.....mmg panjang masa deco kita ambik sbb bila kek coklat dah potong2, serdaknya asik nak keluar jer......menjadikan kerja lebih rumit.....terpaksa ler kita double proses topping.....sbb icingnya putih jadi kena lebih hati2.....yang penting, harap yg tuan empunya suka ngan kek ni......tu jer.....

1 comment:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

wah cantik nih....suke tgk lukisan tu...warna pon lembut je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...