Friday, April 17, 2009

Dari Johor Ke Perlis


Kek chocolate ni order dr gee di Johor buat ibu mertuanya di Perlis......rumah MIL gee tak jauh tp sbb malam, mencari rumah tak jumpa-jumpa......3 kali pusing2 siap leh round lagi dr kelab golf pusing ke kangar, masuk balik ikut jalan MIL gee....then pusing2 lagi......hahaha.......dah ler malam....nombor rumah lak tak nampak.......padahal dr awal2 lagi dah lalu pun depan rumah.....



Dah delivery kek tu....lapar ler pulak.....singgah ler makan kat Mai Cafe.....tmpt selalu dok makan2 dah.......kali ni ada menu baru......so apa lagi....makan ajer le.....gambar kalu x clear tu maknanya guna h/p nyer kamera ler tu.....hehe...




Puding ni opismate hubby yg order sebanyak 7 biji.....tp kita siap potong2.....ini antara yang dah potong.....yg tak potong ada lagi.....penat seyyy.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...