Wednesday, June 13, 2012

~ Cuti2 Mesia Jun 2012 - Part 4 ~

05 Jun 2012 (Selasa)

Masih di Terengganu.....menuju ke Pulau Wan Man....tmpt yang en hubby berhajat nak kunjungi....so saya selit dalam itinerary untuk ke sini.....nothing much to say, let the pictures do the talking...
































My kiddos yang dah over posed depan kamera.....along punya kerja le nih....

To be continued later....

3 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

kita lom sampai lg sini walaupun org t'ganu.. huhu..

Mamasya said...

Salam Nina.bestnya bercuti sekeluarga ke Trg.nasi dagang Ganu ... pasar payang mmg tak miss kalau balik Trg...

Babybatriesyia said...

Ratna : hehe....jgn kata ratna....nina yg dok dkt dulu ni pun ni le baru sampai.....dah dok jauh baru nak meronda hehe.....

Mamasya : Salam....dulu2 port ke KT hanya pantai.....la ni baru nak tngk apa ada dlm KT...jakun betul....tp nasi dagang ganu ni le baru nak try, kalu dok fanatik ngan nasi dagang kelate je hehehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...