~One Day Order~

Nak terduduk rasanya nak siapkan order nih.....sbb siapkan cuma awal pagi, petang dah nak deliver sumer sekali....mujur le nak petang, sbb mlm sblm tu ke Sungai Petani, jadi tak sempat baking mlm tu.....selepas delivery kek Sri, kena cari2 buah stoberi....di Tesco Sungai Petani x ada, singgah Tesco Extra pun x ada....sudahnya singgah Tesco Mergong, tmpt biasa jugak yang ada.....nasib baik le....hampir2 nak mintak tukar buah lain, sib baik ada pulak.....ni order dari customer Fazli......



 1 box brownies with strawberry (individual slice - 50 slice)



100 pcs Fruit Tart



100 pcs Red Velvet Cupcake with Cream Cheese Frosting



2 Box Cream Cheese Brownies (sori....terlupa nak slice yang ni.....dah siap antar baru baca balik message rupanya yg ni nak slice gak)



Kotak bersusun dan dah siap deliver....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...